Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Сервісне обслуговування громадян – важливий напрямок роботи податківців 

Дата: 06.02.2020 13:15
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

   Створення сприятливих умов для платників з метою надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування залишаються одним з пріоритетних напрямків роботи Покровсько - Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області.

   Протягом січня 2020 року платникам податків, яких обслуговує управління, надано 3147 різних адміністративних послуг, з низ 12 - в електронній формі, що в свою чергу на 10 відсотків більше, ніж за аналогічний період 2019 року.

   Найбільш популярною серед послуг є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, якою скористались 1865 громадян (майже 59 відс. від всіх наданих послуг). Часто запитуваними послугами є також:

  • видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 324,
  • реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 153.
  • реєстрація книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 196 послуг,

            Платникам податків видано 139 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДПС, 220 витягів з реєстру платників єдиного податку. Зареєстровано платниками єдиного податку 117 суб’єктів господарської діяльності.  

            Нагадуємо, що центри обслуговування створено для зручності платників податків. В одному місці зосереджено усі необхідні послуги: реєстрація, консультація, надання адміністративних послуг, проведення звірок, приймання звітності, видача довідок, приймальня громадян. Платники мають змогу ознайомитись з інформацією щодо  переліку послуг, порядку їх надання в зручний для них спосіб як на веб-порталі ГУ ДПС у Донецькій області (dn.tax.gov.ua), так і на інформаційних стендах безпосередньо в Центрах обслуговування платників.

           Надання адміністративних та консультаційних послуг здійснюється в ЦОП, які функціонують у м.м. Покровськ, Мирноград, Селидове, Добропілля та смт. Олександрівка з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00, у п’ятницю  з 9.00 до 16-45 за адресами:

ЦОП Покровської ДПІ: м. Покровськ, вул. Європейська, буд.1;

ЦОП Селидівської ДПІ: м. Селидове, вул. Гоголя, буд.1;

ЦОП Мирноградської ДПІ, Ясинуватсько - Авдіївської ДПІ: м. Мирноград, вул. Центральна, буд. 19;

ЦОП Добропільської ДПІ: м. Добропілля, пров. Європейський, буд 4;

ЦОП Олександрівської  ДПІ: смт. Олександрівка, площа Олександра Невського, буд. 3.

Крім цього, адміністративні послуги можна отримати у м. Авдіївка, вул. Молодіжна, буд.7, каб.308 (пункт надання адміністративних послуг ЦОП Ясинуватсько - Авдіївської ДПІ).

    

           Покровсько-Добропільське управління

          ГУ ДПС у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано