A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Санаторно-курортне лікування осіб з інвалідністю

Дата: 10.02.2020 12:55
Кількість переглядів: 442

Фото без опису

 

   Порядок  забезпечення санаторно-курортним лікуванням осіб з інвалідністю від загальгого захворювання та з дитинства визначається  постановою  Кабінету Міністрів України від 22 лютого  2006 р.  № 187, постраждалих учасників АТО/ООС визначається  постановою  Кабінету Міністрів України від 31 березня  2015 р. № 200.

   Людина самостійно обирає санаторій для оздоровлення, після цього звертається до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації, де перевіряється заклад на відповідність встановленим вимогам. Після цього укладається тристороння угода, яка передбачає безготівкове перерахування коштів санаторно-курортним закладам за надані послуги.

   При цьому гранична вартість путівки для відшкодування вартості послуг санаторно-курортного лікування визначається  щороку Мінсоцполітики за погодженням з Мінфіном.

   Термін проходження санаторно-курортного лікування у санаторно-курортних закладах становить від 18 до 21 днів. Для  осіб з інвалідністю з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку становить 35 днів.

  Забезпечення послугами із санаторно-курортного лікування зазначених категорій осіб здійснюється в порядку черговості, відповідно до поданих ними заяв.

   Перелік документів, необхідних для надання (отримання) послуги:

1. Заява, яка подається за зареєстрованим місцем проживання особи, а особи, які є громадянами України, що переселилися з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції – за фактичним місцем проживання.

2. Медична довідка лікувальної установи за формою № 070/о.

3. Копія посвідчення, яке підтверджує статус  особи.

4. Копія 1.2.11 сторінок паспорта  громадянина України та ідентифікаційного коду.

5. Копія документу, що підтверджує безпосереднє залучення до антитерористичної операції, копія військового квитка – за наявності.

6.Копія висновку МСЕК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано