A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Працюємо дистанційно: убезпечуємо платників від поширення COVID-19

Дата: 07.04.2020 10:28
Кількість переглядів: 469

 

 

   В Олександрівському районі, де також введено особливі заходи щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, Олександрівська ДПІ Покровсько–Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області працює в умовах чітких обмежень щодо функціонування Центру обслуговування платників податків і виділяє як пріоритет - дистанційне обслуговування представників бізнесу та громадян. 

   Так, старшим державним інспектором ДПІ Лілією Овдієнко проведено сеанс скайп - зв’язку з надання усних консультацій громадянам по декларуванню доходів, отриманих протягом 2019 року. Бажаючим роз’яснено норми Податкового кодексу в частині декларування вартості успадкованого майна та реалізації права на отримання податкової знижки за навчання. Також, проведено дистанційне навчання щодо користування електронними сервісами ДПС, а саме в частині надання декларації про майновий стан та доходи в електронному вигляді через Електронний кабінет платника податків (вхід за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua/).

    Декларантам роз’яснено, що в Електронному кабінеті передбачено часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника.

Довідково: Покрокову  інструкцію щодо заповнення декларації можна переглянути у відеоуроці за посиланням:https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/videouroki/. Надання декларації через Електронний кабінет платника надає можливість скоротити час і витрати на подання звітності, та зайвий раз не наражати на небезпеку себе та оточення.

 

Покровсько-Добропільське управління

 ГУ ДПС  у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано