A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

У Покровсько – Добропільському управлінні підбито підсумки щодо  надання  адміністративних послуг за січень - квітень 2020року

Дата: 13.05.2020 13:05
Кількість переглядів: 400

 

Створення сприятливих умов для платників з метою надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування залишаються одним з пріоритетних напрямків роботи Покровсько - Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області. Підбиваючи підсумки роботи з початку 2020 року, начальник Покровсько- Добропільського управління Алла Єльникова відзначила надання широкого спектру адміністративних послуг та сервісів для відвідувачів Центрів обслуговування платників (далі - ЦОП).                                                                                                    

Протягом січня- квітня 2020 року платникам податків, яких обслуговує управління, надано 11324 різних адміністративних послуг. Найбільш популярною серед послуг є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, якою скористались 4924 громадян.

Найбільш запитуваними послугами є також:

видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 2892,

реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 584.

            реєстрація книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 544 послуг,

            Платникам податків видано  566 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДПС, 717 витягів з реєстру платників єдиного податку. Зареєстровано платниками єдиного податку 501 суб’єктів господарської діяльності та інші послуги.  

            Нагадуємо, що центри обслуговування створено для зручності платників податків. В одному місці зосереджено усі необхідні послуги: реєстрація, консультація, надання адміністративних послуг, проведення звірок, приймання звітності, видача довідок, приймальня громадян. Платники мають змогу ознайомитись з інформацією щодо  переліку послуг, порядку їх надання в зручний для них спосіб як на головному веб порталі  ГУ ДПС у Донецькій області - dn.tax.gov.ua.

             Також платники можуть скористатися електронними сервісами ДПС

:-електронний кабінет - cabinet.tax.gov.ua;

- офіційна скринька ГУ ДПС для листуванняdn-gu@tax.gov.ua;

-  електронні звернення від громадян - dn.ezvernennya@tax.gov.ua;

- запит на отримання публічної інформації - dn.publicinfo@tax.gov.ua

     

Покровсько-Добропільське управління

ГУ ДПС у Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано