Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

На Донеччині триває онлайн-тестування з мінної безпеки

Дата: 18.05.2020 10:50
Кількість переглядів: 637

 

   Рятувальники Донеччини завжди приділяють значну увагу навчанню підростаючого покоління правилам мінної безпеки. Адже, на жаль, сьогодні виявити вибухонебезпечні предмети можна будь-де. Лише один необачний чи необережний крок може вартувати вам життя та здоров'ю.

   Для того, щоб кожна дитина розуміла, що робити у разі виявлення вибухонебезпечного предмета, рятувальники Донеччини проводять у закладах освіти уроки безпеки та виступають із лекціями з мінної безпеки. У доступній для дітлахів формі рятувальники пояснюють, чому не можна чіпати, пересувати або розбирати боєприпаси. За допомогою наочної агітації представники ДСНС демонструють, як можуть виглядати вибухонебезпечні предмети.

   Сьогодні, через карантинні обмеження, подібні профілактичні заходи є тимчасово неможливими. Однак це не означає, що питання мінної безпеки втрачає свою актуальність. Наразі рятувальники Донеччини спільно із освітянами проводять серед школярів онлайн-тестування, яке поглиблює знання підростаючого покоління з мінної безпеки. Пройти тест можна за посиланнями для учнів 1-6 класу  та для учнів 7-11 класу.

  Фахівці Служби порятунку звертаються до громадян! При виявленні боєприпасів потрібно негайно відійти на безпечну відстань та викликати рятувальників за номером “101”. Боєприпаси ні в якому разі не можна переміщувати, розбирати або кидати у воду чи закопувати у землю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано