A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Оголошення для бджолярів

Дата: 09.06.2020 11:03
Кількість переглядів: 481

 

Фото без опису

   Шановні громадяни, Шахівська сільська рада доводить до Вашого відома, що для отримання дотації за бджолосім`ю фізичні особи та суб`єкти господарювання подають за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної, міської ради або ОТГ до 1 жовтня поточного року документи, які передбачені пунктом 7 Порядку.

   З метою своєчасного проведення роботи щодо виплати дотації за наявні бджолосім`ї фізичним особам та суб`єктам господарювання, які утримують від 10 до 300 бджолосімей.

   Слід зазначити, що підставою для внесення органами місцевого самоврядування до відомості на отримання дотації за бджолосім`ї є реєстрація потужності фізичної особи або суб`єкта господарювання, які є власниками бджолосімей, у Державному реєстрі потужностей операторів ринку.

   Для отримання державної реєстрації потужності операторів ринку подається заява до територіального органу Держпродспоживслужби за адресою потужності (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016р № 39 ).

   Ветеринарно-санітарний паспорт пасіки видається районним управлінням ветеринарної медицини на пасіку незалежно від форми її власності і є документом, який засвідчує ветеринарно-санітарний стан пасіки (наказ Міністерства аграрної політики України та Української академії аграрних наук від 20.09.2000р №184/82 ).

 

Виконком сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано