A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Коронавірус нікуди не подівся!

Дата: 18.06.2020 09:52
Кількість переглядів: 605

 

Багато українців зловживають послабленням карантину, не дотримуються соціальної дистанції та не використовують засоби індивідуального захисту. Внаслідок цього протягом 5 днів у нашому регіоні фіксується стрімкий ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію. МОЗ наголошує: ризик захворювання знижується при використанні масок, рукавичок, антисептиків та дотримання соціальної дистанції.

За статистичними даними МОЗ в Україні станом на 17.06.2020 року зареєстровано антирекорд із захворюваності на COVID – 19   - 758 випадків, з них померлих – 31 особа.

В  Донецькій області  з початку пандемії виявлено 338 випадків. Лише за одну добу (14.06.2020р.) в Донецькій області зареєстровано антирекорд 42 нові випадки.

На сьогодні в Добропільському районі зареєстровано 8 випадків захворювань на COVID – 19: м.Білозерське – 1 випадок (одужав), Шахівська ОТГ – 7 випадків.

З метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції на території Добропільського району Центром безпеки громадян Шахівської ОТГ проведено дезінфекцію ігрових майданчиків та вулиць Шахівської ОТГ. Працівниками Добропільської міськрайонної філії ДУ «ДОЛЦ МОЗ України» проведено заключну дезінфекцію у вогнищах коронавірусної інфекції. 

Дотримуйтесь основних правил та утримуйтесь від масових заходів, тримайте соціальну дистанцію, носіть маски.

Бережіть себе та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано