A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Привітання з Днем батька 2020.

Дата: 21.06.2020 16:42
Кількість переглядів: 578

Сучасний батько не соромиться проявляти відчуття до дитини, приймає учать в його житті на рівні з мамою і розуміє, наскільки він потрібен дитині. То ж привітання з Днем батька має отримати кожен батько, незалежно від його віку чи папського стажу. Ми підібрали для вас декілька привітань з Днем батька, якщо бажаєте — скористуйтесь ними. Або використовуйте їх для того, щоб надихнутися і придумати кілька абсолютно унікальних пропозицій, для тата ж!

Фото без описуТато мій милий, любий, хороший. Дуже я хочу на тебе буть схожий. Ніжний і добрий, мужній і сильний, Розумний, веселий і самий надійний. Обнімаю і цілую я тебе у свято Ти найкращий в світі, мій хороший тато.

Фото без описуНема без тата щастя на землі, Як і без мови не бува розмови. І доки світ цей грішний ще і злий, Оберігаймо тата у любові. Із Днем батька, мій татусю, Будь здоровим, рідний мій. Перемог тобі бажаю, Посміхайся, вір і мрій.

Фото без опису

Ти мій тато, ти найкращий, Сильний, добрий, найрідший, Терплячий і могутній, Знай, що я завжди з тобою! Я люблю тебе безмежно, І пишаюся, тобою. В житті ти переможець, І справжній боєць!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано