A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Свято прощання зі школою

Дата: 03.08.2020 12:37
Кількість переглядів: 454

Цьогоріч хвиФото без описулююче прощання зі школою для випускників Шахівської ЗОШ І-ІІІст.  відбулося нетрадиційно, 1 серпня. Карантин вніс свої корективи. Та свято було не менш яскравим та зворушливим. Шкільне подвір’я перетворилось на казкову країну, куди прибули елегатні леді та хлопці в розкішних костюмах. Були присутні поважні гості: директорка школи Лягуша Г.О., голова Шахівської сільської ради Кучеріненко В.М., секретар сільської ради Омельченко Л. Ю., начальник відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Шейко О.О., директор СТОВ «Торецьке» Голованьов В.М. , представники хокейного клубу «Донбас» Андрій Григорєв та Вадим Мазур.

Випускний бал – це важлива подія у житті кожного випускника. Це поріг у нове життя, де він стає самостійним, незалежним. Для вчителів – це закінчення перед великим початком. Це підсумок натхненної, творчої праці, вболівання за подальшу долю своїх випускників. 12 одинадцятикласників залишають стіни рідної школи. Здобувши фундаментальні знання, вирушають у самостійне, доросле життя.

І ось офіційну частину, вручення свідоцтв, розпочала директорка школи Лягуша Г.О.. Звучать урочисті фанфари, вітальні слова, бурхливі оплески. Випускників вітають батьки букетами квітів.

Зі словами вітання та подарунками до випускників звертаються гості: голова Шахівської сільської ради Кучеріненко В. М та секретар  Омельченко Л. Ю., директор СТОВ «Торецьке» Голованьов В.М., представники хокейного клубу «Донбас» Андрій Григор'єв та Вадим Мазур.

Незабутнім моментом були і зворушливі слова класного керівника Калашник Г.М. та першої вчительки Шапко Л.О. Щем огортає душу кожного, тому непрошені сльози котились по щоках випускників. А далі – прощальні слова випускників, пісні, танці і незабутній фейєрверк. Свято було яскравим, колоритним, незабутнім. Воно назавжди залишиться в душі кожного випускника. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано