A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Знайди себе

Дата: 27.08.2020 12:49
Кількість переглядів: 1513

Фото без опису

 

26 серпня у Добропільському міському центрі зайнятості пройшов вебінар «Чи готовий я до відкриття власного бізнесу?». У вебінарі прийняли участь семеро шукачів роботи, які зацікавлені у започаткуванні власної справи.

Під час онлайн-зустрічі  начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко задавала слухачам навідні запитання, відповіді на які, визначають чи є у людини хист, ресурси та вміння для започаткування власної справи. Учасники заходу дізнались про корисні ресурси, які створені службою зайнятості, аби допомогти новачкам у відкритті бізнесу з нуля. Цими ресурсами є: Центр розвитку підприємництва, який наразі працює у дистанційному форматі, безкоштовний додаток на системі Android «Центр розвитку підприємництва» та навчальний відео урок, який був розроблений фахівцями Донецького ЦПТО ДСЗ. Вагомі переваги такого формату подачі навчальної інформації складаються у тому, що всі бажаючі у  зручний для них час можуть переглянути, проаналізувати та використати отриману інформацію та поради для складання чіткого плану презентації власної бізнес-ідеї.

В результаті проведеного заходу деякі слухачі виявили бажання отримати індивідуальні консультації від фахівців Добропільського міського центру зайнятості, щодо створення власного бізнес-плану.

Успішність початку бізнесу, не завжди залежить від розміру капіталу, необхідно всього лише мати вартісну ідею і наполегливість для її здійснення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано