A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ДО УВАГИ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ - НЕЗАДЕКЛАРОВАНА ПРАЦЯ НЕ ЗАХИЩАЄ ВІД ШТРАФУ

Дата: 31.08.2020 11:45
Кількість переглядів: 1568

Фото без опису

Добропільське обєднане управління Пенсійного фонду України Донецької області на виконання доручення Премєр-міністра України О.Гончарука від 22.01.2020 2313/0/1-20 та від 17.02.2020 2313/0/1-20 «Щодо детінізації ринку праці та погашення заборгованості із заробітної плати» нагадує суб`єктам господарювання у сфері сільського господарства, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу.

Роботодавцям слід мають памятати, що використання незадекларованої праці є грубим порушенням трудового законодавства, за яке доведеться нести відповідальність. За кожного неоформленого працівника законом передбачена штрафна санкція у розмірі 30-ти мінімальних заробітних плат.

Роботодавець має укласти з працівником трудовий договір, повідомити про прийняття особи на роботу державну податкову службу, виплачувати працівнику офіційну заробітну плату в повному обсязі, сплачувати за нього єдиний соціальний внесок. Виконання цих умов гарантуватиме працівникові здорові і безпечні умови праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано