A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Підвищити кваліфікацію за набутою професією – це важливо

Дата: 01.10.2020 10:33
Кількість переглядів: 4724

Фото без опису

 

           Сьогодні в ДНЗ «Донецький центр професійно–технічної освіти» ДСЗУ на базі Добропільського МЦЗ розпочались курси цільового призначення для безробітних за напрямком «Забезпечення вимог безпеки праці при обслуговуванні котельних агрегатів та установок, що працюють на різних видах палива», за професією «кочегар-випалювач».

          За результатами плідної праці фахівців Добропільського міського центру зайнятості, було організовано групу безробітних, які будуть навчатись в Донецькому ЦПТО. Двадцять три  безробітних, які перебували на обліку, виявили бажання пройти навчання за напрямком «Забезпечення вимог безпеки праці при обслуговуванні котельних агрегатів та установок, що працюють на різних видах палива», за професією «кочегар-випалювач».

          «Курси цільового призначення – це чудова можливість підвищити кваліфікацію за набутою професією. Навчальна програма побудована таким чином, щоб слухачі, маючи базову підготовку, могли отримати знання та навички, які будуть потрібні в роботі», - наголосила начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко.

          По закінченню навчання усі безробітні отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка та гарантовано будуть працевлаштовані на підприємства Добропільського району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано