A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Скажи «Ні» торгівлі людьми

Дата: 16.10.2020 15:15
Кількість переглядів: 3217

Фото без опису

 

Торгівля людьми – ганебне явище сучасності, здійснююється в багатьох формах і не знає кордонів. Торгівля людьми становить значну суспільну небезпеку. Негативний вплив на суспільство цього явища полягає у зруйнуванні суспільної моралі, формуванні моральної деградації та відчуженості особистості, втрати родинних зв’язків, небезпечному «звиканні» громадської свідомості до негативного явища, поширенні депресивних синдромів та суіцидальних тенденцій, зростанні агресивності та жорстокості.

Тисячі українців щороку стають жертвами торгівлі людьми.

18 жовтня прогресивна спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми.

Державна служба зайнятості ніколи не стоїть осторонь гострих проблем, які стосуються уразливих категорій населення, і тому 16 жовтня 2020 року в  Добропільському міському центрі зайнятості відбувся дистанційний інформаційний вебінар з питання протидії торгівлі людьми. У заході прийняли участь 13 зареєстрованих безробітних.

Під час заходу учасники переглянули презентаційні матеріали та відеоматеріали. Розглянули поняття «торгівля людьми», шляхи потрапляння  особи в цю загрозливу ситуацію. Усіх присутніх було проінформовано щодо існуючих форм торгівлі людьми та кроків безпеки, яких потрібно дотримуватись при працевлаштуванні в Україні та за кордоном.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано