A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 29.10.2020 10:24
Кількість переглядів: 2442

 

 

 

Бізнес Донеччини спрямував до місцевих бюджетів більше 190 мільйонів гривень акцизного податку

 

Протягом дев’яти місяців 2020 року суб’єкти господарювання, які здійснюють роздрібний продаж підакцизних товарів, перерахували до місцевих скарбниць Донецької області 192,8 млн грн акцизного податку, що на 19% більше за торішні показники.

Платники цього податку реалізують підакцизні товари (пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну) безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання, у тому числі на розлив, у ресторанах, кафе, барах, та інших закладах.

Таким чином, акцизний податок, сплачений від роздрібної торгівлі підакцизними товарами сумлінними платниками, наповнює місцеву скарбницю, що надає змогу забезпечувати поточні і перспективні завдання розвитку нашого регіону.

Найбільші суми цього податку з початку року сплатили суб’єкти господарювання м. Маріуполя – 70,9 млн грн, платники м. Краматорська поповнили місцеві бюджети на 51 млн грн, а м. Покровськ – на 20,2 млн гривень.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ

Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

#АкцизнийПодаток,#надходження,#ДПС_Донеччина

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано