A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 30.10.2020 14:33
Кількість переглядів: 2331

 

Фото без опису

 

Осінь – пора врожаю податків від аграріїв Донеччини

 

  • умови Донецького регіону дозволяють вирощувати практично всі сільськогосподарські культури, які поширені в степовій зоні України та сприяють одержанню високих врожаїв. Головні напрями – вирощування зернових і технічних культур, таких як озима пшениця, ріпак, соняшник, картопля, кукурудза та інші овочеві і баштанні культури.
  • 9 місяців 2020 року місцеві бюджети Донеччини отримали від платників четвертої групи спрощеної системи оподаткування 108 млн гривень єдиного податку, що на 1,5 млн грн більше минулорічних показників.
  • зі сплати єдиного податку четвертої групи є аграрії, що здійснюють діяльність у Покровському, Маріупольському та Волноваському районах. Вони забезпечили майже 72 відсотки від загальних надходжень податку по області, що складає 77,6 млн гривень єдиного податку.
  • податок від платників четвертої групи спрощеної системи оподаткування та самостійно задекларовані податки від обробки сільськогосподарських земель та паїв стовідсотково зараховуються до загального фонду місцевих бюджетів Донеччини, тобто до скарбниць мешканців громад, де працюють та сплачують податки такі сільгоспвиробники.
  •  

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

#МісцевіБюджети,#надходження, #ДПС_Донеччина

 

 

Начальник організаційно-

розпорядчого управління                                                   Наталія ПРОЦЕНКО

 

Тетяна Тищенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано