A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Навчання збільшує ваші шанси стати успішним підприємцем

Дата: 30.10.2020 14:34
Кількість переглядів: 2325

Фото без опису

 

           30 жовтня в Центрі розвитку підприємництва відбувся щомісячний вебінар в рамках роботи бізнес-школи молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!».  У заході прийняли участь 10 підлітків віці 16-17 років.

             Про створення власного бізнесу замислюється практично кожна молода людина. Але у багатьох немає достатнього досвіду для успішного старту. У цьому може допомогти бізнес-школа. Сьогодні підлітки навчилися основам бізнесу, працювали над ключовими компетенціями, які необхідні в бізнесі. Кінцевим етапом навчання стало моделювання підлітками своїх власних бізнес-проектів. Серед бізнес-ідей підлітків є проект квестів по місту, продаж подарункових наборів, продаж наборів здорового харчування.

          «Схильність до підприємництва може проявитися вже в дитинстві та розвиватися з роками. Однак не затребувані якості, риси та вміння залишаються «у зародку». І для їх прояву в більш зрілому віці потрібно докласти зусиль. Вважаю, що якщо в цьому віці їм донести правильні знання, закріпити навики та компетенції, то вони зможуть досягнути значно більшого» – говорить Наталія Ткаченко.

             Бізнес-школа молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!» – це чудова нагода отримати натхнення, розуміння і підтримку для успішних бізнес-починань.

             Довідки за телефоном (06277) 2-88-45 або (050)5265379

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано