A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 04.11.2020 15:36
Кількість переглядів: 1571

Фото без опису

 

 

 

На соціальний захист населення Донеччини у поточному році спрямовано єдиного внеску більше 7 мільярдів гривень

 

  • ЄВ є тим фундаментом, на якому базується система державного захисту усіх верств населення, тому податковими органами Донеччини приділяється особлива увага до забезпечення кожним працедавцем повної виплати заробітної плати та сплати єдиного внеску.
  • січень-жовтень 2020 року до бюджету Донецької області надійшло 7 млрд 35 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що більше минулорічних показників на 127 млн гривень. У тому числі за жовтень поточного року платниками Донеччини сплачено 787,8 млн грн єдиного внеску.
  • служба Донеччини нагадує, що несплата ЄВ для роботодавця – це шлях до чималих штрафів, строку давності для нарахування та сплати яких немає, а для робітника – втрата накопичення трудового стажу для розрахунку розміру пенсії через відсутність внесків до фондів соціального страхування. Тому в черговий раз закликаємо працедавців регіону сумлінно ставитись до виконання своїх конституційних обов’язків – своєчасно та в повному обсязі сплачувати податкові зобов’язання.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

 

#ЄдинийВнесок,#надходження, #ДПС_Донеччина

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано