A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 11.11.2020 12:00
Кількість переглядів: 1044

 

Фото без опису

 

Майже 2,5 мільярда гривень ПДВ надійшло до держбюджету  Донеччини

 

За 10 місяців 2020 року надходження податку на додану вартість склали 2447 млн грн, тож при індикативі 2341,1 млн грн маємо додаткові + 105,8 млн грн, або +4,5 відсотків. Крім того, перевиконання ПДВ до минулого року склало +318,6 млн грн, або +15 відсотків.

Обсяги заявлених до відшкодування сум ПДВ у січні – жовтні 2020 року становлять 334,6 млн грн, відшкодовано – 360,4 млн гривень. У тому числі, у жовтні підлягало до відшкодування ПДВ, яке відшкодовано у повному обсязі - 62,0 млн гривень.

Процедура відшкодування податку на додану вартість відбувається у строки, встановлені законом. Жодних порушень щодо термінів проведення перевірок не встановлено.

«Легальність бізнесу, електронний формат спілкування з податковою та відсутність ризикових операцій – це ті важливі фактори, які дозволяють отримувати відшкодування ПДВ своєчасно», - зазначила в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна. Таким чином, податкова служба ефективно захищає інтереси легального бізнесу і створює рівні конкурентні умови для розвитку сумлінного бізнесу Донеччини, який виробляє продукцію з високим рівнем доданої вартості.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ

Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано