A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Зі святом, Шахівська громадо!

Дата: 17.11.2020 13:09
Кількість переглядів: 411

Дорогі земляки! Щиро вітаємо вас із п'ятою річницею утворення Шахівської ОТГ!!!

День нашої об'єднаної територіальної громади - це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у одному із наших населенних пунктів з особливим місцевим колоритом, традиціями і славною історією.

Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі нашої громади, переживаємо невдачі та складні часи.Але й щиро радіємо успіхам наших населенних пунктів та об'єднаної громади, пишаємося нашими досягненнями, які визнані на рівні держави!

Усі досягнення, якими багатий наш край, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як День об'єднаної територіальної громади, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об'єднатися у любові до нашої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Дорогі земляки, у сьогоднішній святковий день, від учасників Шахівського СБК та від себе особисто, щиро вітаю всіх із Днем створення Шахівської об'єднаної територіальної громади!!! Бажаю нам, перш за все, миру, міцного здоров'я, родинного щастя, благополуччя та здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних та близьких. Божого вам благословення!

Прийміть наші музичні вітання за посиланням  https://www.facebook.com/100004755158180/videos/1732345150267307/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано