A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Інвалідність – не перешкода для працевлаштування

Дата: 25.11.2020 14:11
Кількість переглядів: 383

 

Фото без опису

24 листопада у Добропільському міському центрі зайнятості на платформі ZOOM відбулося засідання круглого столу «Співпраця з роботодавцями щодо працевлаштування та забезпечення зайнятості осіб з інвалідністю. Норматив робочих місць для осіб з інвалідністю». Захід було проведено з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю та в рамках проведення «Декади зайнятості для осіб з інвалідністю». У засіданні круглого столу взяли участь начальник відділу забезпечення зайнятості, соціального захисту осіб з інвалідністю Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Тетяна Малявіна та вісім роботодавців міста.

На засіданні обговорювалися питання щодо зайнятості осіб з інвалідністю, відповідальності роботодавців згідно чинного законодавства, виконання підприємствами нормативу робочих місць для осіб з інвалідністю. Тетяна Малявіна надала вичерпну інформацію про прийняті зміни до  щорічного звіту про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю.

Фахівці служби зайнятості розповіли про використання нових можливостей для надання якісних послуг, а саме: електронні сервіси служби зайнятості, можливість здійснювати підбір працівників та проводити співбесіди в онлайн-режимі (Skype-співбесіда, публікація відеорезюме), можливість долучитись до сторінки Добропільського МЦЗ у соціальній мережі Facebook.

Учасники круглого столу визначили напрямки співпраці щодо досягнення стабільної ситуації на місцевому ринку праці, прискорення економічного та соціального розвитку району, створення нових робочих місць, надання допомоги тим, хто опинився у скрутній ситуації пошуку роботи. І для того, щоб вирішити всі проблеми, потрібно об’єднати спільні зусилля органів влади, роботодавців, центру зайнятості та соціальних партнерів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано