A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Тиждень Святого Миколая

Дата: 18.12.2020 14:08
Кількість переглядів: 388

Тиждень Святого Миколая

Щороку 19 грудня православні християни відзначають День Святого Миколая Чудотворця. У народі цього святого ще називають Микола зимовий та Миколай Угодник. Серед малечі свято набуло популярності через солодощі, які вранці під подушками знаходять чемні й виховані діти, а подейкують, що й халамидникам дістаються «подаруночки» у вигляді різочок. Як би там не було, а чекають на дідуся-чарівника всі: і діти, і дорослі.

Протягом тижня у нашій школі відбувалися святкові заходи, присвячені чарівній даті: писали листів Святому Миколаю (9, 10 класи), брали участь у творчій майстерні та конкурсі малюнків (1-10 класи), зустрічалися знавці співаночок (1-10 класи), насолоджувалися бібліотечним заходом «Він вночі мандрує сном і казкою чарує». Святий Миколай особисто завітав до кожного класного колективу разом із аматорським активом школи. Як завжди, не лишилися осторонь свята наші класні керівники, які дбайливо підготували своїм вихованцям солодкі заохочення. Усі отримали подарунки і купу неймовірних вражень.

Дуже приємно, що чарівність свята підтримали спонсори.

Солодкі подарунки від ПрАТ «VESKO» і ПрАТ "Глини Донбасу" для 1-4 класів сьогодні особисто передав староста Шахівської сільської ради Кучеріненко Володимир Миколайович, які було надано у рамках програми соціального партнерства у вигляді спонсорської допомоги. Із теплими привітаннями звернувся він до кожного учня і побажав усім залишатися чемними та слухняними. Окремо слова подяки хотілося б висловити приватним акціонерним товариствам «VESKO», яке очолює генеральний директор компанії Цимарман Евгеній Віталійович і "Глини Донбасу" (керівник: Ткач Ігор Васильович) :

Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від щирого серця бажаємо Вам і вашій великій команді здоров’я, злагоди, достатку, миру й душевного спокою.

Уже стало доброю традицією привітання святковими вітамінними наборами від ТОВ «Перспектива». Висловлюємо щиру подяку за постійну благодійну допомогу Антипенку Володимиру Вікторовичу та його колективу. Ми цінуємо Вашу увагу!

Вітаємо всіх з прийдешніми святами! Зичимо миру та благополуччя!

Зображення може містити: 8 людей, люди стоять, дитина та у приміщенніЗображення може містити: 9 людей, люди стоять, дитина та у приміщенніЗображення може містити: 8 людей, люди стоять, дитина та у приміщенніЗображення може містити: 5 людей, люди стоять та надворіЗображення може містити: 11 людей, люди стоять, дитина та у приміщенніЗображення може містити: 2 людини, люди стоять та у приміщенніЗображення може містити: 11 людей, в тому числі Галина Чумак-Фурса та Анна Ковалёва, люди стоять, люди танцюють та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано