A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 05.01.2021 15:14
Кількість переглядів: 318

 

Фото без опису

Донеччина: на потреби української армії у 2020 році сплачено більше 600 мільйонів гривень військового збору

 

За 2020 рік мешканцями Донеччини до бюджету сплачено 603,1 млн грн військового збору, що більше відповідного періоду 2019 року на 27,8 млн гривень. Лише у грудні на підтримку армії спрямовано 73,4 млн грн збору.

Важливим джерелом наповнення державної казни є робота податкових органів Донецької області з легалізації ринку праці та протидії виплатам неофіційних заробітних плат. Відповідальними за нарахування збору до бюджету є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків. І позитивна динаміка зростання надходжень військового збору – це підтвердження того факту, що все більше роботодавців відмовляються від виплат заробітної плати в «конвертах» та офіційно оформлюють працівників.

Військовий збір у повному обсязі перераховується до державного бюджету. Лідерами зі сплати цього збору є Маріуполь -  від громадян цього міста до державної казни надійшло 168,2 млн грн, від м. Покровськ – 80 млн грн, та від м. Краматорськ – 77 млн гривень.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

#ВійськовийЗбір, #надходження, #ДПС_Донеччина

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано