A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 13.01.2021 14:46
Кількість переглядів: 311

 

 

Податковою Донеччини за 2020 рік упереджено втрат бюджету на суму понад 18 млрд гривен

 

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом  ГУ ДПС у Донецькій області за 2020 рік підготовлено для передачі до правоохоронних органів 119 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень.

Найбільших втрат бюджет зазнав від порушень за ознаками предикатних злочинів згідно Кримінального кодексу України, нагадаємо – це «суспільно небезпечні протиправні діяння, що передували легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом». Під час проведення перевірок за цією статтею працівниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у Донецькій області виявлено 124 порушення із  загальною сумою встановлених збитків 18,5 млрд гривен.

Крім того, під особливий контроль спеціалістів цього підрозділу підпадають і  правопорушення у сфері контролю за державними закупівлями – за 2020 рік складено 20 матеріалів на суму майже 797 млн гривень.

Усі матеріали по проведеним перевіркам передані до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно з Кримінальним Кодексом України, у тому числі: 22 передано до Національної поліції України, 5 – до Управління СБУ в Донецькій області, 25 – до органів прокуратури і 67 – до оперативних та слідчих підрозділів ГУ ДФС у Донецькій області.

На теперішній час за результатами розгляду зазначених матеріалів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронними органами відомості щодо 20 кримінальних правопорушень та 85 матеріалів було приєднано до кримінальних проваджень.

 

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

#ФінансовіПравопорушення, #перевірки, #ДПС_Донеччина

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано