A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу серед представників громадськості та депутатського корпусу для включення до складу Координаційної ради з питань бюджету участі Шахівської сільської ради

Дата: 25.01.2021 13:06
Кількість переглядів: 1367

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу серед представників громадськості та депутатського корпусу для включення до складу Координаційної ради з питань бюджету участі Шахівської сільської ради

 

Основні  вимоги до кандидатів:

 

- є депутатом Шахівської сільської ради, членом громадських організацій, зареєстрованих на території Шахівської ОТГ, або іншим представником громадськості Шахівської територіальної громади (мешканцем Шахівської ТГ).

 

Конкурс відбір  проводиться шляхом співбесіди з кандидатами.

 

Необхідні документи:

  • заява на ім’я Шахівського сільського голови від представників громадськості – мешканців Шахівської територіальної громади, депутатів сільської ради;
  • копія паспорта громадянина України;
  • контактні дані (телефон, електронна адреса);
  • інший документ, що підтверджує проживання на території Шахівської ТГ.
  • мотиваційний лист, у якому обов’язково зазначаються: досвід громадськості, інформація про участь у партисипативному бюджетуванні.

У заяві обов’язково зазначається згода на обробку персональних даних  та оприлюднення наданої інформації (окрім копії паспорту, електронної адреси, номеру телефона).

Термін подачі документів:

З 25 січня 2021 року по 07 лютого 2021 року

Проведення конкурсу:

Конкурсний відбір відбудеться 08 лютого 2021 року о 13.00 год. в приміщені адмінбудівлі Шахівської сільської ради (актова зала), за адресою: Донецька область, Добропільський район, с.Шахове, вул. В.М.Чернявського, 14.

            Довідки за телефоном: 095-382-22-12

Додаткова інформація надається за адресою: 85050, Донецька область, Добропільський район, с. Шахове, вул. М.Ф. Чернявського, 5а (будівля Центру надання адміністративних послуг, відділ організаційно-правової роботи).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано