A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Шановні суб`єкти декларування!

Дата: 02.02.2021 08:31
Кількість переглядів: 1605

 

 

Нагадуємо, що відповідно до ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» депутати місцевих рад, сільські, селищні та міські голови, осіби, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування зобов`язані щорічно до 1 квітня подавати електронні декларації за минулий рік шляхом заповнення їх на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

 

01.01.2021 розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Щорічна декларація – декларація, яка подається відповідно до частини першої статті 45 Закону у період з 00 годин 00 хвилин 01 січня до 00 годин 00 хвилин 01 квітня року, наступного за звітним роком. Така декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому подається декларація

          При заповненні декларацій важливо врахувати зміни до законодавства. На сайті НАЗК постійно оновлюється інформація, яка буде корисною при заповненні та поданні декларацій:

Інформація щодо відповідальності, яка наступає у разі порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції»

За подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації або умисне неподання суб’єктом декларування декларації передбачено кримінальну відповідальність у
вигляді штрафу караються штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. (стаття 366-1 КК України).

За несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (стаття 172-6 КУпАП).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано