A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 08.02.2021 16:07
Кількість переглядів: 1626

 

Фото без опису

 

На захист довкілля Донеччини у січні поточного року спрямовано 2,6 млн гривень екоподатку

 

Необхідність здійснення такої політики в сфері охорони довкілля, яка б забезпечувала сталий розвиток з екологічної точки зору, ефективне зниження та попередження негативних впливів на довкілля – визнано на державному рівні та є провідною метою саме у Донецькому регіоні, який відомий своїм небезпечним екологічним станом. Адже у структурі промислового потенціалу Донецької області величезна частка промисловості припадає на екологічно небезпечні галузі виробництва – металургійну, видобувну, виробництво електроенергії, хімічну та нафтохімічну промисловість.

За перший місяць 2021 року підприємства Донецької області сплатили  2,6 млн грн екологічного податку до бюджетів всіх рівнів, у тому числі до державного бюджету надійшло майже 1,5 млн грн, до місцевих скарбниць Донецького регіону – 1,1 млн гривень.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

#ЕкологічнийПодаток, #надходження, #ДПС_Донеччина

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано