A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 11.02.2021 09:01
Кількість переглядів: 1699

 

Фото без опису

 

До місцевих скарбниць Донеччини надійшло більше 122 мільйонів гривень єдиного податку

 

За січень поточного року від платників податків Донецького регіону, які застосовують спрощену систему оподаткування, до місцевих бюджетів надійшло 122,1 млн грн єдиного податку.

Зокрема, з початку року фізичні особи – підприємці перерахували 68,7  млн грн єдиного податку, а від платників ІІІ групи спрощеної системи оподаткування - юридичних осіб надійшло 10,3 млн грн єдиного податку.  

Крім того, впродовж січня у 2021 році бюджети громад отримали 43,1 млн грн єдиного податку від сільськогосподарських товаровиробників ІV групи.

Зазначимо, що єдиний податок є одним з найвагоміших фінансових джерел у вирішенні соціально-економічних питань регіону, так як у повному обсязі спрямовується до місцевих скарбниць Донеччини.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

#ЄдинийПодаток, #надходження, #ДПС_Донеччина

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано