A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Перші батьки вже отримали комплексну послугу єМалятко у ЦНАП!

Дата: 17.02.2021 14:00
Кількість переглядів: 2353

З приємністю повідомляємо, що сьогодні вперше у Центрі надання адміністративних послуг Шахівської сільської ради вручено свідоцтво про народження дитини в рамках надання комплексної послуги єМалятко.

Напередодні до ЦНАП звернувся батько новонародженої дитини за отриманням комплексної послуги єМалятко. Батько витратив менш як 20 хвилин на подачу документів та в результаті отримав:

  • свідоцтво про народження,
  • Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), 
  • унікальний номер у Єдиному державному демографічному реєстру (УНЗР),

завдяки плідній співпраці з Добропільським районним відділом ДРАЦС. Також здійснили реєстрацію місця проживання дитині, подали документи на призначення державної допомоги при народженні дитини за один візит до ЦНАП.

В рамках програми "Підтримка народжуваності "Здорова дитина, щаслива мати" ця сім'я також отримала пакунок малюка, який надається тільки тим родинам, які проживають та зареєстровані на території Шахівської ОТГ.

Нагадаємо, що ми прагнемо допомогти батькам звільнитися від зайвої  паперової тяганини і надати їм можливість насолоджуватись материнством і батьківством! Користуючись комплексною послугою єМалятко батьки отримують ряд переваг, адже для замовлення послуги заповнюється тільки одна заява, подається мінімум документів, що суттєво економить час та сили молодих батьків.

Для зручного планування свого часу Ви можете здійснити попередній запис на прийом до адміністраторів ЦНАП в електронну чергу за телефоном:

050-01-50-446

Працюємо на користь громадянам!

З повагою,

відділ ЦНАП Шахівської сільської ради!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано