A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

#ЦифраДня

Дата: 18.02.2021 13:36
Кількість переглядів: 1855

 

 

В 2020 році Податковою Донеччини надано понад 189 тисяч адміністративних послуг

 

Протягом січня – грудня 2020 року Головним управлінням ДПС у Донецькій області надано 189,5 тис. адміністративних послуг платникам податків.

Найбільш запитуваними серед 40 адміністративних послуг, які надає Податкова Донеччини, стали, зокрема, видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Протягом минулого року було надано 73,3 тис. таких послуг.

Майже 43 тис. платників отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та джерела своїх виплачених доходів і утриманих податків.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів, що контролюються податковими органами, також були актуальні для платників податків у минулому році. Так, за 2020 рік було надано майже 9,5 тис. таких довідок.

Крім того, торік було зареєстровано більше 9 тис. платників єдиного податку і надано 14,2 тис. витягів з реєстру платників єдиного податку.

Податкова Донеччини постійно вдосконалюється та робить все, щоб підвищити якість обслуговування відвідувачів ЦОП і створити комфортні умови платникам. На сьогоднішній день громадяни можуть отримати адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, надати податкову звітність у 21 Центрі обслуговування платників Донецької області.

На  період дії карантину рекомендуємо платникам податків здійснювати візити до ЦОП за попереднім записом на конкретну годину прийому. З телефонами, за якими здійснюється попередній запис у ЦОП, можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області за посиланням https://dn.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/219448.html у банері ЦОП натиснувши (завантажити).

Крім того, є можливість отримання багатьох адміністративних послуг в електронній формі, не виходячи з домівки – використовуючи дуже зручні електронні сервіси «Електронний кабінет» та «InfoTAX».

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

#адмінпослуги, #ЕлектронніСервіси, #ДПС_Донеччина

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано