Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Герої не вмирають...

Дата: 20.02.2021 07:54
Кількість переглядів: 1755

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

Протягом тижня було заплановано та проведено низку заходів: запис відео на поезію Оксани Максимишин–Корабель «Мамо, не плач», тиха акція «Янголи пам’яті», тематична експозиція «А Сотню вже зустріли небеса…», творча майстерня «Янгол-охоронець для захисника України». Аби вшанувати пам’ять загиблих, зібрався наш шкільний колектив на уроках мужності: «Зима, що нас змінила» для вихованців 3-6 класів і «Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки» для учнів 7-10 класів (із використанням матеріалів, підготовлених ДоноблІППО).

Долучилися до виховних заходів і військовослужбовці – представники артилерійської військової частини (з міркувань безпеки ми не можемо ділитися такими світлинами). Разом із нами захисники пригадали трагічні події, що забрали не одне невинне життя, ознайомилися із життєвим шляхом перших полеглих Героїв. Наприкінці заходів учні подякували гостям за мир та спокій, а на пам’ять про зустріч подарували смаколики у вигляді оздобленого патріотичною символікою торту, власноруч виготовленого янгола-охоронця й ікону Миколи Чудотворця, аби ті оберігали їхні життя. У свою ж чергу військові висловили захоплення щодо організації пам’ятних заходів і залишили по собі школярам солодкі вітамінні набори.

Посинання на відеоролик: https://www.facebook.com/100004453061233/videos/1800664230091995

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано