A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Робочий візит до Криворізької  об’єднаної територіальної громади

Дата: 01.03.2021 11:02
Кількість переглядів: 1612

Фото без опису

 

25 лютого відбулася робоча зустріч в.о. директорки Добропільського міського центру зайнятості Тетяни Яцури та голови Криворізької об’єднаної територіальної громади Анни Павлової.

 В ході зустрічі обговорено основні шляхи співпраці з метою сприяння економічному розвитку громади, підвищення конкурентоспроможності шукачів роботи шляхом впровадження дуальної форми навчання, сприяння розвитку підприємницьких ініціатив, подолання безробіття та надання послуг місцевим мешканцям на території громади.

Розглянуто питання організації громадських робіт, в першу чергу, соціальної спрямованості або спрямованих на екологічний захист, створення нових робочих місць, налагодження тісної співпраці з роботодавцями, а також обговорено шляхи співпраці центру зайнятості та об’єднаної територіальної громади у напрямку розробки Програми зайнятості населення ОТГ.

Одним з ринкоутворюючих підприємств Криворізької об’єднаної територіальної громади  є ТОВ «Рута-плюс». Під час зустрічі було акцентовано  увагу на вивченні потреб роботодавця та наданню допомоги щодо укомплектування підприємства персоналом з використанням індивідуального підходу, рекрутингу, враховуючи  види виробничої діяльності.

Використання нових нестандартних рішень, підходів та форм роботи  дозволяє надати якісні послуги і максимально задовольнити потреби роботодавців.

Громадам Добропільщини - увага та підтримка!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано