A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Вже 17 мільйонерів на Донеччині задекларували свої доходи

Дата: 12.03.2021 12:16
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

 

#ЦифраДня

 

 

 

 

З початку деклараційної кампанії про свої минулорічні доходи вже прозвітували більше 1,7 тисяч громадян Донеччини. З них 17 громадян задекларували доходи на суму, що перевищує 1 млн гривень.  Загальна сума задекларованих за 2020 рік доходів склала 123,9 млн гривень.

За попередніми результатами цьогорічної кампанії декларування доходів громадян до сплати в бюджет декларантами нараховано 8,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,5 млн грн військового збору. Протягом двох місяців 2021 року мешканцями Донецької області вже сплачено до бюджету 4,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 0,7 млн грн військового збору.

Найактивніше про свої доходи за 2020 рік звітують ті, хто отримав спадщину – 566 декларацій, отримав дохід від продажу нерухомості – 54 декларації, отримував доходи від надання нерухомості в оренду – 46 декларацій.

Окрім того, вже 90 декларантів звернулись до податкової служби  Донеччини за податковою знижкою. Звертаємо увагу, що реалізувати своє право на отримання податкової знижки громадяни можуть впродовж всього поточного року.

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що останній день подання декларації за 2020 рік для громадян та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність – 30 квітня 2021 року.

 

 

#декларування2021, #надходження, #ДПС_Донеччина

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано