A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

А пам'ять жива...

Дата: 14.03.2021 10:37
Кількість переглядів: 324

День добровольця – відносно нове свято для українського народу. Чому свято? Бо у цей день українці вшановують мужність і героїзм захисників, звеличують незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Одними з перших військовослужбовців, які відважно стали на захист своєї Батьківщини були Юрій Миколайович Сітяєв, Андрій Вікторович Абросімов, Андрій Борисович Дерило. За волею долі їм довелося востаннє бачити небо саме поблизу села Золотий Колодязь - на трасі Добропілля — Краматорськ. На місці бою було встановлено пам’ятний монумент. Але, у зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт, минулого року меморіал було розібрано. Це не могло залишити байдужими серця молодого покоління. Дивлячись на таку високу ціну свободи, вони, як ніхто розуміють, що майбутнє за ними. А свій початок воно бере з історичних подій, які не мають права на забуття. Подвиг цих відданих синів України повинен лишитися у нашій пам’яті навіки.

Сьогоднішня знаменна дата стала приводом для того, аби ще раз згадати імена героїв, вшанувати їх подвиг хвилиною мовчання, схилити голови, віддаючи шану безсмертній пам’яті полеглих захисників.Фото без описуMay be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та просто неба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано