A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Майже 170 млн грн збитків нанесено державним установам від фіктивного придбання вугільної продукції

Дата: 15.03.2021 16:11
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

 

#ЦифраДня

 

 

 

 

 

 

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків державним установам протягом 2019-2020 років на суму                    170 млн гривень.

У ході аналітичного дослідження податківцями було встановлено факти перерахування коштів державними установами на низку підприємств, що мають ознаки фіктивності, за нібито отриману вугільну продукцію, походження якої не встановлено за ланцюгом постачання, з метою обготівкування та легалізації державних коштів.

Сума легалізованих коштів склала майже 170 млн грн, матеріали передано для прийняття рішення в межах Кримінального процесуального кодексу України до Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України. На теперішній час проводиться досудове розслідування.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

#РуйнуванняСхем, #ДПС_Донеччина

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано