A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Місцеві бюджети Донеччини отримали майже 190 мільйонів гривень плати за землю

Дата: 17.03.2021 08:22
Кількість переглядів: 648

 

#ЦифраДня

 

 

 

 

До місцевих бюджетів Донеччини у січні-лютому 2021 року землевласники та орендарі сплатили 189,6 млн грн плати за землю. Це на 5,3 відсотків більше торішніх показників за аналогічний період.

Протягом двух місяців поточного року місцеві громади отримали від фізичних осіб 14 млн грн земельного податку. В свою чергу, юридичні особи за цей період поповнили бюджети громад на 175,6 млн гривень.

Податкова Донеччини акцентує увагу, що плата за землю зараховується винятково до місцевих бюджетів, тобто, надходження від цього податку використовуються на розвиток та облаштування території громади. Загалом, у порівнянні з минулорічними показниками, власники та орендарі земельних ділянок Донецького регіону у 2021 році додатково спрямували у розпорядження місцевої влади більше 9,6 млн гривень, що надасть можливість покращити соціально-економічні умови мешканців територіальних громад. Тож, в Головному управлінні ДПС в Донецькій області нагадують власникам земельних ділянок, що підлягають оподаткуванню, своєчасно та в повному обсязі сплачувати визначені податкові зобов`язання.

Найбільші надходження з плати за землю у 2021 році забезпечили платники м. Маріуполя, чий внесок до місцевих бюджетів склав 46,1 млн грн, також землевласники і орендарі міст Покровськ та Слов`янськ поповнили місцеву казну регіону на 21,5 млн грн і 21,4 млн грн відповідно.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

#ЗемельнийПодаток, #надходження, #ДПС_Донеччина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано