A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

На Донеччині з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму більше 7 мільйонів гривень

Дата: 19.03.2021 08:25
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

 

#ЦифраДня

 

 

 

 

Головним управлінням ДПС у Донецькій області спільно з ГУ ДФС у Донецькій області проводиться активна робота з виявлення і ліквідації незаконних каналів надходження лікеро-горілчаних виробів та спирту.

З цією метою протягом лютого – березня 2021 року на території Донецького регіону організовано проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Спирт».

При проведенні спільної моніторингової роботи фактів реалізації спирту та алкогольних напоїв безпосередньо з торгівельних об’єктів або складських приміщень, розташованих на території Донецької області, не встановлено.

Але виявлено факти незаконного розповсюдження підакцизної продукції через мережу Інтернет. Працівниками податкової міліції вжито заходи по блокуванню 3 інтернет – сайтів, за допомогою яких здійснювалось незаконне розповсюдження алкогольних напоїв та спирту.

Всього в рамках заходу «Спирт» на теперішній час за результатами проведених спільних заходів з незаконного обігу вилучено товарів акцизної групи на суму 7,1 млн гривень. Заходи у напрямку протидії незаконного обігу підакцизних товарів, у тому числі з використанням мережі Інтернет, тривають.

 

 

#СтопФальсифікат, #ДПС_Донеччина

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано