A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Податківцями Донеччини викрито схему ухилення від сплати податків на майже 4 млн гривень

Дата: 19.03.2021 08:26
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

 

#ЦифраДня

 

 

 

 

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області спільно з Головним управлінням ДФС у Донецькій області викрито схему ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Так, директором підприємства, було отримано готівкові кошти, які перераховані на адресу підприємства в якості передплати за сільськогосподарську продукцію іншим підприємством з ознаками фіктивності. Готівкові кошти у сумі понад 16,3 млн грн отримано директором у відділенні банку на закупівлю сільгосппродукції, яку так і не було придбано, кошти на адресу підприємства не повернуто. Таким чином, протягом 2019 року та                 1 кварталу 2020 року директором було переведено у готівку понад                 16,3 млн гривень.

Крім того, отримані кошти вважаються додатковим благом, з яких повинно бути відраховано до бюджету держави податок з доходів фізичних осіб на суму майже 3,6 млн грн та військовий збір на суму 0,2 млн гривень. Зазначені дії призвели до втрат бюджету на загальну суму 3,8 млн гривень.

Дані матеріали передано до Головного управління ДФС у Донецькій області та долучено до кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 212 КК України. Наразі тривають слідчі дії в рамках даного кримінального провадження.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!

 

#РуйнуванняСхем, #ДПС_Донеччина

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано