A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Обираємо майбутню професію разом

Дата: 29.03.2021 08:48
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

 

          Добропільський міський центр зайнятості продовжує марафон «Весняна Профорієнтація», який проводиться для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, що позбавлені батьківського піклування, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

          Сьогодні в рамках акції «Крок у майбутнє» фахівчині Добропільського міського центру зайнятості разом з представниками Добропільського центру комплексної реабілітації організували та провели профконсультаційний захід для дітей та їх батьків «Обираємо майбутню професію разом».

          Після знайомства начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко детально розповіла про послуги, що надає служба зайнятості, також детально розповіла про додаток «Центр професійної орієнтації», який дає змогу пройти профорієнтаційне тестування дистанційно.

          Фахівчиня з профорієнтації Вікторія Нижник ознайомила присутніх з 3D Атласом професій майбутнього та розповіла про новітні тенденції у світі професій та про те, як нові технології змінюють потребу у професіях та навичках. Під час заходу Вікторія провела професійно діагностичне тестування з вихованцями центру, адже вчасно виявлені здібності та навички дозволять правильно обрати фах для здобуття освіти, а згодом отримати бажану професію та стати фахівцем у своїй справі.

Протягом заходу вихованці складали пазли-професій, відгадували загадки та знайомилися зі світом професій під час перегляду відеороликів.

Визначення свого місця в житті надзвичайно актуальне для кожної дитини. Підростаюче покоління потребує підтримки і кваліфікованої допомоги в особистісному професійному самовизначенні, а особливо діти, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Фахівці Добропільського міського центру зайнятості завжди раді допомогти зорієнтуватися у світі професій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано