A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Які оновлення з’явилися у Роз’ясненнях 2021 року?

Дата: 30.03.2021 14:01
Кількість переглядів: 627

   3 лютого 2021 року НАЗК затвердило та опублікувало оновлені Роз’яснення щодо застосування антикорупційного законодавства (https://bit.ly/3b8bCeR). 

У роз’ясненнях наявні оновлення, пов’язані із змінами законодавства (Закони України від 15.12.2020 № 1079-ІХ та від 04.12.2020 № 1074-ІХ). Також НАЗК максимально врахувало інтереси декларантів та додало відповіді на питання, які часто надходили до Агентства за минулий рік. 

Для того, щоб полегшити процес декларування, ми підготували для вас повний перелік оновлень, які з’явилися в Роз’ясненнях, по розділах.  

Розділ 1 «Тип декларації та звітний період»

  • Декларація «перед звільненням» не подається, якщо особа, яка звільнилася, але упродовж 20 робочих днів прийнята на роботу пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування (пункт 7 Роз’яснень).
  • Особи, які переводяться з посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, на посаду, яка не пов’язана з виконанням таких функцій (без звільнення), зобов’язані подати декларацію «перед звільненням» та «після звільнення» (пункт 8 Роз’яснення).

Докладніше: https://bit.ly/2Nf6FZJ.

Зміни щодо суб’єктів декларування 

  • Посадові особи відокремлених структурних підрозділів та дочірніх підприємств юридичної особи публічного права є суб’єктами декларування (пункт 19 Роз’яснення). 
  • Роз’яснено умови, за яких не поширюються вимоги фінансового контролю  на посадових осіб, які здійснюють свою основну діяльність у сфері: соціального обслуговування населенняосвіти, культурифізичної культури, спорту, науки та охорони здоров’я (пункти 23, 24, 25, 26, 27, 28 Роз’яснення).

Докладніше: https://bit.ly/37pbyqe

 

Джерело: сайт НАЗК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано