A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів

Дата: 11.04.2021 12:59
Кількість переглядів: 469

Сьогодні вся світова громадськість згадає події, які відбувалися в 1945 році, адже саме 11 квітня відзначається Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів.

З метою збереження історичної пам'яті про трагічні події Другої світової війни, що забрала життя мільйонів людей, загиблих у нацистських концтаборах, гетто та місцях примусового утримування учні нашої школи взяли участь у ряді заходів. Так, відбувся бібліотечний урок у 1 класі ,, Ми пам'ятаємо!", учні 3 класу відвідали урок мужності "Назавжди в пам'яті людській", вихованці 4 й 6 класів переглянули відеоролик "Табори смерті" (зі спогадів очевидців), учні 7 класу провели інформаційний вісник «Це не забудеться ніколи!», класний колектив 8 класу підготував історичну годину пам'яті "Варварство XX століття - фашистські табори смерті в Україні", а дев'ятикласники стали учасниками літературно-музичної композиції "Це ми - діти війни", відбулася виховна година "Мiжнародний день визволення в'язнiв фашистських концтаборiв" у 10 класі.

Діти переглянули фотодокументи, створили малюнки на тему "Ми пам'ятаємо", де виразили шанобливе ставлення до в'язнів таборів смерті. Вшанували пам'ять жертв фашистських таборів, згадали трагічні події в історії людства, викликані насильницьким втручанням в життя, національну приналежність, віросповідання. Ще раз упевнились в тому, що пам'ять повинна жити вічно та утвердились у точці зору щодо нетерпимості до будь-яких проявів насильництва проти людства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано