A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Хто володіє інформацією - той володіє світом

Дата: 21.04.2021 08:40
Кількість переглядів: 697

Фото без опису


            Сьогодні Добропільським міським центром зайнятості проведено в дистанційному форматі широкомасштабний загальнообласний захід  «Відкриваємо нові горизонти разом!».

 Задовольнити право людини на працю, потреби роботодавця в укомплектуванні кадрами, ознайомити клієнтів з послугами служби зайнятості саме в цьому основна мета проведення заходу.  Дистанційна ж форма дозволяє залучити до участі у заході всіх бажаючих, особливо у час карантинних обмежень.

Онлайн - захід проведено за 3 локаціями:

  • «Відкритий діалог»: тут були присутні 6 роботодавців, які створили і презентували яскраві відео роботи про свої компанії, актуальні вакансії, умови праці тощо і шукачі роботи поринули у світ віртуальних екскурсій підприємствами. Був презентований досвід чотирьох підприємців щодо побудови власного бізнесу, збереження його в умовах пандемії та подальшого розвитку.
  • «Свідомий вибір професійний успіх» - як вибрати професію, щоб працювати з задоволенням і ефективно? І чи реально це в дорослому віці? Профорієнтація - це дієвий спосіб дізнатися про себе більше та зробити свідомий вибір і служба зайнятості має можливості для надання якісних та дієвих профорієнтаційних послуг, здійснення кар’єрного консультування.
  • «Нові можливості» людина може навчатися на протязі всього життя і саме це дозволяє бути затребуваної на ринку праці, удосконалювати або набувати нові професійні навички та вміння, а іноді взагалі отримати нову професію. І це можливо  зробити  у Одеському ЦПТО та Білицькому професійному ліцеї.

 Понад 80 шукачів роботи  взяли участь у заході і відкрили нові горизонти разом з нами. Змістовний діалог допомагає шукачам роботи орієнтуватися  на ринку праці,  ознайомитися з можливостями служби зайнятості, врахувати під час пошуку роботи, співбесід вимоги працедавців, побудувати кар’єру та знайти свій шлях  до працевлаштування.

Багато питань було поставлено представникам роботодавців та фахівчиням Добропільського міського центру зайнятості, жодне запитання не лишилося без уваги, кожен отримав детальну консультацію.

 Від кожного з нас залежить, як буде розвиватися наша громада. Сильна громада - гідне майбутнє, а громада сильна своїми людьми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано