A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Дні пам’яті та примирення, перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 12:02
Кількість переглядів: 245

Фото без опису  

Страшна і кривава була Друга світова війна – найжорстокіша з усіх воєн в історії людства. Загинуло  від 50 до 85 мільйонів людей. Втягнувши у свій кривавий мир майже всі народи світу, вона принесла на нашу землю страшні руїни, знищила неоцінені скарби, які людство накопичувало багато століть.

Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. В ці дні акцентуємо увагу на людському вимірі, а не лише на геополітичних чинниках, військовій стратегії й тактиці, згадуємо і вшановуємо звитягу ветеранів, котрі боролися з нацизмом і перемогли його, а також інших, кого торкнулась війна – військовополонених, остарбайтерів, підпільників, дітей, жінок, які постраждали від окупації і бойових дій, що прокотилися через їхні міста і села.

З 5 по 9 травня у закладі проведено вахту Пам’яті. Напередодні свята учні 5-11 класів взяли участь у конкурсі малюнків «Ніколи знову!». Цікаво та змістовно проведено єдину виховну годину «А мак цвіте! Внесок українців у перемогу Антигітлерівської каоліції над нацизмом» (1-11 класи),  Урок звитяги (5-11 класи). Здобувачі освіти долучилися до церемонії покладання квітів до пам’ятників загиблим односельцям у с. Шахове, Володимирівці.

https://www.facebook.com/100023877974338/videos/981202482685675/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано