A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Дякуємо соціальним робітникам

Дата: 04.06.2021 12:45
Кількість переглядів: 303

 

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)

Галушкіна Маріанна Володимирівна - соціальний робітник Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Шахівської сільської ради», соціальним робітником працює з 1995 року.

Маріанна Володимирівна привітна, працелюбна та охайна, завжди прийде на допомогу. Скільки роботи переробили її руки більш як за 25 років! Вона і в оселі попрацює, і на городі, і купить продуктів та медикаментів, і принесе вугілля та води, і субсидію оформить та інше. Для кожного старенького у неї знайдеться добре слово. За свій труд нагороджена грамотами та подяками Добропільської райдержадміністрації, Добропільської районної ради.

Не одне життя земляків пройшло перед її очима. Важка це робота, але Маріанна прикипіла до неї всім серцем. «Коли бачиш в очах стареньких радість, надію, то ніщо не заважає бігти, летіти, нести допомогу своїм підопічним»- говорить вона.

Велику підтримку та порозуміння знаходить у своїй сім’ї. Чоловік- шахтар, донька- випускниця є надійною опорою для Маріанни. Теплі слова знаходить для неї і син – військовослужбовець.

Ввечері, повернувшись з роботи, Маріанна подумки перебирає в голові епізоди з сьогоднішнього дня: кому що зробила, сказала, допомогла, підтримала. Велике моральне задоволення приносить свідомість того, що старенькі її люблять, поважають та чекають її приходу знову.

Важливо, що Маріанна знаходить у житті час для улюбленої справи - вирощування квітів. Куди кинеш оком – кругом квіти. Зимою радують на підвіконні, влітку на подвір’ї.

Не обійшлося і без курйозних випадків. Старенької підопічної уже нема з добрий десяток літ, а Маріанна з посмішкою згадує, як та напекла пиріжків і пригощає її із словами: «Маріанна, спробуй, їж і скажи чи гарні пиріжки? А то я запросила в гості подругу, щоб не було соромно. Ти ж — своя…»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано