A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ЦНАП!

Дата: 26.09.2021 13:06
Кількість переглядів: 2425

Сьогодні, 26 вересня, колектив ЦНАПу святкує третю річницю із дня його відкриття.

Шахівський ЦНАП впродовж трьох років працював над забезпеченням системи якісного надання адміністративних послуг, скороченням термінів та спрощенням процедур їх надання. Основне завдання центру – надання якісних адміністративних послуг.
 
Нині якщо не всі, то більшість «доріг» ведуть у Шахівський ЦНАП, бо послуги надаються швидко, без порушення термінів, тут Вас завжди раді бачити, Вам нададуть повну консультацію та черги не такі великі як в містах. В центрі можна замовити 170 послуг (перелік постійно оновлюється та доповнюється), серед яких паспортні, реєстраційні, земельні, соціальні, незабаром будуть й транспортні, витяги, виписки,  довідки тощо. 
 
Успіх Шахівського ЦНАП криється у багатьох чинниках, але найголовніші: злагоджена робота колективу, безперервний пошук можливості покращити й удосконалити щоденну роботу на благо відвідувачів та працівників ЦНАП та  любов до своєї роботи.
 
Для довідки.

Шахівський ЦНАП - перший сільський ЦНАП в Донецькій області, який був створений з нуля власними силами. Перший сільський ЦНАП, який почав почав оформляти паспорти громадянина України у формі ID-картки та паспорти громадянина України для виїзду за кордон через ЦНАП. 

Фото без описуФото без опису

 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано