A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

30 вересня у День християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії в Україні відзначають День усиновлення

Дата: 30.09.2021 11:49
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

30 вересня у День християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії в Україні відзначають День усиновлення, який згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року святкується щорічно 30 вересня.  Цей день є символом милосердя і добра до людей. Це надзвичайно тепле свято для всього українського народу  і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками як з боку дорослих, так і з боку дитини. Гарантовані державою права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, мають забезпечити їм гідне життя, але тільки в тому разі, коли ми – громадяни, небайдужі до дитячих доль допоможемо відкрити нові обрії  для малечі, яка має право на щасливе майбутнє». 

Служба у справах дітей Шахівської сільської ради щиро вітає усіх усиновлювачів, опікунів, піклувальників, нехай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, ростуть здоровими і успішними діти, щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано