A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю

Дата: 24.11.2021 09:59
Кількість переглядів: 966

 

 

Сьогодні, 23 листопада, начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Валентина Гончарова та провідна юристконсультка Добропільського міського центру зайнятості Альона Петрова провели захід в рамках загальнообласної декади зайнятості для людей з інвалідністю на онлайн платформі ZOOM - семінар для роботодавців на тему «Вирішення питань зайнятості осіб з інвалідністю та відповідальність роботодавців згідно чинного законодавства». До них долучилися соціальні партнери, представники Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів – Соломія Шаповалова та Валерія В’ячеславова, які надали інформацію про особливості подання звітності «Про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю» (форма № 10 ПОІ).

Альона Петрова розповіла присутнім про вирішення питань зайнятості осіб з інвалідністю та відповідальність роботодавців згідно чинного законодавства.

Валентина Гончарова ознайомила з широким спектром послуг, які сьогодні пропонує служба зайнятості роботодавцям, в тому числі, дистанційно.

Присутні на заході роботодавці отримали відповіді на свої запитання від запрошених соціальних партнерів та фахівчинь центру зайнятості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано