A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

В Добропіллі відбувся ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

Дата: 26.11.2021 08:13
Кількість переглядів: 1218

Фото без опису

 

Сьогодні, 25 листопада, задля працевлаштування осіб з інвалідністю та  укомплектування вакансій з відповідними умовами праці, фахівці Добропільського міського центру зайнятості організували та провели онлайн-ярмарок вакансій для людей з інвалідністю.

У заході взяли участь представники наступних підприємств: ТДВ «шахта "БІЛОЗЕРСЬКА», ВП «ДОБРОПІЛЬСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ПО МОНТАЖУ, ДЕМОНТАЖУ ТА РЕМОНТУ ГІРНИЧОШАХТНОГО ОБЛАДНАННЯ», ВП «ДОБРОПІЛЬСЬКЕ ЕНЕРГОПІДПРИЄМСТВО», ДП  «ДОБРОПІЛЛЯВУГІЛЛЯ-ВИДОБУТОК» та представники Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Захід відкрила в.о. директора центру зайнятості Тетяна Яцура, яка зазначила, що захід відбувається в рамках проведення загальнообласної декади зайнятості людей з інвалідністю з метою привернення уваги до їх прав, захисту гідності та вирішення питань працевлаштування.

Представник Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Вікторія Волошкіна поінформувала присутніх про умови, перелік професій (спеціальностей) та у яких учбових закладах можливо навчатися для людей з інвалідністю за рахунок Фонду, про відкриття та використання особистого електронного кабінету.

Отримання інвалідності майже завжди означає, що людина вже не може працювати за тими професіями, які мала раніш, тому для прискорення працевлаштування особам з інвалідністю пропонується професійне навчання, зокрема в Донецькому ЦПТО Державної служби зайнятості. Учасники дізналися про можливості центру  з відео презентації навчального закладу.

Запрошенні роботодавці ознайомили присутніх шукачів роботи з вимогами до кандидатів на актуальні вакансії, умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати та умовами транспортного забезпечення до місця роботи.

Ефективне вирішення проблем зайнятості людей з інвалідністю можливе тільки шляхом якісної синергії зусиль всіх зацікавлених сторін -   роботодавців, громадських організацій, інституцій і самих  шукачів роботи.

Люди з інвалідністю не потребують чогось над особливого, тільки нашої небайдужості, толерантності, соціальної відповідальності, щоб вони могли реалізувати свій потенціал і відчувати себе рівними серед рівних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано