Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Інспектори Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели профілактичну роботу з населенням щодо попередження пожеж у побуті...

Дата: 01.12.2021 16:19
Кількість переглядів: 413

01 грудня інспектори Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели профілактичну роботу з населенням щодо попередження пожеж у побуті.

Під час заходу співробітники ДСНС нагадали правила пожежної безпеки, проінструктували щодо дій у разі виникнення пожежі. Кожному слухачеві розповіли про необхідність забезпечення протипожежного стану своїх приміщень. Зазначали містянам кількість виїздів у районі з приводу пригоряння їжі, куріння в ліжку на підпитку та необережного поводження з вогнем, а також через коротке замкнення.

Тому, рятувальники рекомендували не палити у ліжку; слідкувати за станом та справністю електромережі; у разі виходу з приміщень не залишати увімкненими телевізори, праски, не залишати малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяти їм бавитися сірниками; намагатися уникати перевантаження електричних мереж, не вмикати одночасно побутові електроспоживачі великої потужності; подбати про стан опалення в помешканні та не використовувати старі чи несправні обігрівачі. При виникненні пожежі негайно викликати вогнеборців, за номером – «101», адже кожна хвилина має вирішальне значення!

Наприкінці заходу співробітники Служби порятунку вручили всім слухачам тематичні листівки щодо пожежної безпеки в побуті та нагадали номери виклику екстрених служб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано