Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Упорядкування на контролі

Дата: 07.12.2021 15:48
Кількість переглядів: 1242

Фото без опису

 

У листопаді поточного року архівний сектор  Шахівської сільської ради звернувся до керівників комунальних установ, підприємств, що знаходяться                                     у підпорядкуванні територіальної громади щодо перевірки наявності та  стану документів, що відклалися в управлінській діяльності протягом часу існування юридичних осіб публічного права.

Найбільш відповідально до цієї справи підійшла директор закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Зірочка» с. Золотий Колодязь                              Ольга Пархоменко, яка з першого дня активно включилася в роботу. 

Архівним сектором сільської ради надано методичну допомогу в питаннях розмежування документів з основної діяльності, кадрових питань (особового складу) та адміністративно – господарського напрямку, навчено правилам систематизації , формування  документів та упорядкування справ.

І сьогодні, під керівництвом   завідувача архівного сектору Любові Чамор, архіваріуса Ганни Анасейчук, Ольга Вікторівна пройшла практичний  курс «молодого бійця» та вправно справилася з упорядкуванням та підшивкою справ.            

Ольга Вікторівна, таким чином своєю працею забезпечила соціально-правовий захист працівників закладу ранніх періодів, так як описи ніколи не складалися та упорядкувала справи, що пов’язані  з працівниками  сьогодення.

З такими відповідальними керівниками приємно працювати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано