Шахівська сільська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район

Привітали працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів та членів виконавчого комітету сільської ради зі святом...

Дата: 07.12.2021 20:23
Кількість переглядів: 1557

   Фото без опису

   7 грудня 2021 року в Шахівському сільському будинку культури з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулися урочисті привітання. На свято були запрошені працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати та члени виконавчого комітету сільської ради!

  • За активну громадську позицію, ініціативу і наполегливість у вирішенні питань жителів громади поважного віку, конструктивну співпрацю з органами місцевого самоврядування Подяки Шахівської сільської ради оголошено: Соколу В.М., Стецюк Н.В., Статєвій К.Д., Костенку М.І., Курінній Г.М., Попову В.Ю., Горобченку Т.О., Воєводу Н.І., Павленко Т.В.,

… ініціативу і наполегливість у вирішенні питань жінок громади - Мартиненко В.Ф.

  • За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в соціально-економічний розвиток громади Подяки Шахівської сільської ради оголошено працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування: Рижинкову М.Л., Першиній О.Ю., Мінаковій Л.В., Ралькіній Т.А., Кучеріненку В.М., Суботіній Л.М., Дроздовій Н.С. та Гулак Р.М.

   В зв’язку з «червоною зоною» епідемічної ситуації на території громади вхід до будинку культури був за наявності «зелених» COVID-19 сертифікатів. Нажаль, не всі запрошені встигли пройти вакцинацію від короновірусної хвороби, тому в участі у заході не брали. Ветерани органів місцевого самоврядування, які не були присутні на заході  отримають вітання та Подяки особисто вдома. 

   Висловлюємо вдячність учасникам заходу і всім, хто долучився до організації та проведення свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано